Proces

Je mag alles opnemen op je telefoon. Ook schrijf ik mee tijdens de sessie, en mail je dit. Je hoeft niets te onthouden, en kunt het thuis nalezen of delen met iemand die je begrijpt.


Soms blijkt tijdens het eerste gesprek dat regressietherapie niet de juiste methode is. Dan verwijs ik je door, want we gaan alleen aan het werk, als ik geloof dat het zinvol is en ik werkelijk bij kan dragen aan  jouw helingsproces.

 

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek van 15-20 min. kun je voelen of het klikt en of ik wat voor jou kan betekenen. Iedereen kan onder goede begeleiding pijnlijke eerdere gebeurtenissen herbeleven en afronden. 

Essentieel is je motivatie, zelfwerkzaamheid en eigen verantwoordelijkheid. Jij werkt aan jouw proces. Ik ondersteun je daarbij. Ik suggereer niets en breng je niet onder hypnose! Je blijft er bij en houdt de controle. Het is jouw leven, jij hebt de regie. 

Voorafgaand stuur ik je een intake formulier, dat je thuis kunt invullen en meenemen. Als het klikt tijdens de kennismaking, doen we direct de intake en vervolgens maken we 3-7 afspraken.  

De meeste mensen ruimen in een paar maanden veel op en voelen zich daarna een stuk beter. 

Zo kun je je middels regressietherapie van je onverwerkte verleden bevrijden. Dan kun je weer leven in plaats van overleven !