Reïncarnatie therapie

 

Soms zijn bepaalde gevoelens niet te verklaren door gebeurtenissen in je huidige leven.  In regressie kun je ook werken aan  dieperliggende oorzaken Op de volgende pagina’s  geef ik in enkele zinnen een indruk van verbanden tussen onverklaarbare gevoelens die nawerking zijn van eerdere onverwerkte ervaringen.  

Ik zou een boeiend boek kunnen schrijven over alles wat cliënten ervaren, maar ik ben therapeut, geen schrijver. Ik wil slechts de grote lijn schetsen.  Uiteraard gaat elke sessie bij iedereen anders. Sommige problemen worden in één sessie opgelost. De meeste sessies zijn onderdeel van een therapeutisch proces van 4-5 sessies waarin soms verschillende, soms vergelijkbare ervaringen in het huidige leven en eerdere ervaringen spontaan omhoogkomen en de spanning ontladen wordt.  Het resultaat is telkens dat pijnlijke emoties en beperkende overtuigingen worden losgelaten,  zodat je  beter in het hier en nu aanwezig kunt zijn en vrijer je eigen keuzes kunt maken. 

allergie 

angst om fouten te maken      angst voor beoordeling     angst voor collega,     angst voor vader, 

in het nauw gedreven

machteloosheid    minderwaardig   ongewenste baby  onmacht     woede bij kleineringMoet je persé geloven in reïncarnatie? Nee, een open blik is genoeg. Reïncarnatie therapie is niet zweverig. Het gaat heel concreet uit van je klachten in het hier en nu. De meeste levens, zijn heel gewone levens. Ik ben een nuchtere Groningse, en hou je goed gegrond. Tegelijkertijd beleef je spirituele ervaringen die je verder helpen op je levenspad.