Over mij

Ik ben een gelukkig mens. Mijn man Eugène en ik zijn 35 jaar gelukkig getrouwd en we genieten van onze volwassen kinderen. Wil je weten hoe mijn jeugd was, lees dan dit artikel in Trouw

Ik werk fulltime in de week als regressie- en reïncarnatietherapeut op een ontspannen en speelse wijze. Vijf dagen in de week. Is dat niet veel? Nee hoor, voor mij is mensen helpen in hun lichtkracht te komen het mooiste dat er is. Een stuk zielsvervulling. Daarbij is het heel byzonder om samen te werken met man Eugène. Nadat je met mij het intakeformulier hebt doorgenomen, komt hij er meestal bij voor een aurareading. Waar wij samen het vooral gehad hebben over de moeizame momenten in je leven, ziet hij die uiteraard ook (ik vertel hem niets vooraf uiteraard). Maar belangrijker nog, hij ziet ook jouw potentie. Die gaven die nog verstopt zitten en die je nodig hebt om een gelukkiger zinvol leven te leiden Dit is een hele krachtige start van jouw therapeutische proces. Zie www.aurora-bewustwording.nl.


Regressietherapie klinkt misschien zwaar, maar ik verzeker je, we hebben ook plezier samen. Ik hou ervan het leven te vieren. Enerzijds ben ik heel nuchter en praktisch, duidelijk en op resultaat gericht. Anderzijds werk ik in alle rust, met heel veel aandacht en betrokkenheid. Deze beide kanten van mijzelf heb ik in het verleden 20 jaar ingezet als product manager in het (internationale) zakenleven (biologische voeding). Ook was ik drie jaar projectleider van het vergroenen van één van de eerste schoolpleinen in nederland bij de vrije school valentijn. 

Omdat ik daarnaast behoefte aan diepgang had, werkte ik jaren s’avonds als vrijwilliger in een hospice. Wanneer je stil aanwezig bent naast het bed van een voor jou onbekend iemand die gaat sterven, valt al het wereldse weg en gaat het alleen nog maar om Liefde. Een prachtige voorbereiding op mijn therapeutische werk nu.

 

Wil je een indruk krijgen wat voor mens ik ben, bekijk dan de filmpjes over mijn groen passie https://steenbreek.nl/steenbreektrofee-2020-2021/  en  https://youtu.be/oBs4kZRlTxk  . Ik inspireer anderen graag en mijn groenpassie houdt mij goed geaard.  De Mandalatuin is regelmatig open, zie daarvoor de agenda. Ik deel graag zaden en planten uit. Moeder natuur is zo gul.  


Diploma’s / Opleidingen

Regressietherapie is een heel verantwoord vak. Je leert het niet in een algemene opleiding in een paar weekenden.

Voor mijn therapeutisch beroepsuitoefening volgde ik de volgende hoofdopleidingen en behaalde daar mijn diploma's: