Allergie


Cliënte, die zeer geinteresseerd is in de natuur en spirituatiteit, is superallergisch voor katten. Met bioresonantie is het al wel iets verbeterd, maar ze kan op een slechte dag nog geen 10 min. bij een kat zijn, en op een goede dag maximaal een uur.

In regressie blijkt dat in ze in een middeleeuws vorig leven samen met haar geliefde grootste plannen heeft om mensen over de kruiden te leren. In een stal met dieren klimt haar vriendin op een ladder om iets te pakken en valt. Ze breekt haar nek en sterft. Gebroken leeft de overgebleven jonge vrouw verder. Zonder haar geliefde lukt het haar niet om de mensen te overtuigen en ze trekt zich uiteindelijk teleurgesteld terug. Haar leven eindigt doordat ze als heks veroordeelt wordt door de dorpsmensen en gedood wordt door een jager (die naar stalmest ruikt).

Na enkele weken belt cliënte dat ze een hele avond van 19 tot 23.30 bij een kat geweest en alleen nog een lichte loopneus had, die de volgende dag weg was. Ze had zelfs met een ketting de kat vlak voor haar gezicht laten spelen en de kat een kus willen geven !!!


n.b. Deze enkele zinnen beschrijven een sessie van 1,5 - 2 uur