SOLK
Aan deze pagina wordt gewerkt


Somatisch onvoldoende verklaarbare klachten = psychosomatische klachtenSomatisch onvoldoende verklaarbare klachten en therapie

Er zijn vele vormen van psycho therapie. Aan jou de keuze welke ingang voor jou het beste werkt. Cognitieve therapie kiest de mentale ingang. Lichaamsgerichte therapie werkt vanuit het lichaam. Regressie therapie streeft naar een snelle mentale, emotionele én lichamelijke verwerking. Ik leg je graag de verschillen en overenkomsten uit tussen reguliere cognitieve therapie, schema therapie, EMDR, PRI, SE, hypnotherapie etc. etc. en regressie therapie, zodat jij kunt kiezen wat voor jou de beste manier is om weer gelukkiger te worden. 

Regressie therapie werkt op alle lagen en is  geschikt voor gemotiveerde mensen die hun eigen verantwoordelijkheid in het leven kunnen en willen dragen en behoefte hebben aan inzicht in hun gedrag en gevoelens en dit in een kortdurende therapie willen transformeren om weer te gaan léven in plaats van overleven.


Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten.  Uiteraard heb ik de nodige voorzorgen genomen i.v.m. het corona virus.


Ingrid Klooster - Oldhoff  

tel.nr. 06 2006 1342